Hlavní obsah

Auto odmrštilo chodkyni dvanáct metrů daleko

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Balem

Neuvěřitelné štěstí měla čtyřiačtyřicetiletá Rosalina de Jesusová, kterou cestou z práce srazilo na ulici v brazilském Belemu rychle jedoucí auto. Žena letěla po nárazu dvanáct metrů vzduchem a pak dopadla na tvrdou vozovku. I přesto však utrpěla jen drobná poranění. Podle svědků se řidič zdál být pod vlivem alkoholu.

Článek

Průmyslová kamera v brazilském městě Belem zachytila v sobotu ráno děsivě vypadající střet chodkyně s automobilem. Rosalina de Jesusová se zrovna vracela domů, když k nehodě došlo, následkem nárazu byla vozidlem odhozena na silnici, kde se k ní seběhl hlouček lidí a po chvíli dorazila i policie. Řidič podle očitých svědků překročil povolenou rychlost.

Podle brazilského webu G1 Globo rána probudila poblíž bydlící Anu Christinu Santanovou, která si podle svých slov zpočátku myslela, že se srazila dvě auta. Když se však podívala ven, viděla bezvládné a krvácející tělo ženy ležící na silnici. Řidič prý plakal a prosil o odpuštění.

Navzdory hrozivě vypadající podívané byla Jesusová, která pracuje jako služebná, při vědomí. Řidič však ženě nebyl schopný pomoci, neustále jen plakal a byl zoufalý. Jesusová byla krátce po příjezdu policie převezena do nemocnice, kde lékaři odhalili pouze drobná poranění ruky a klíční kosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám