Hlavní obsah

Petra Faltýnová má osm měsíců po porodu zpět dokonalou postavu

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Petra Faltýnová ukázala své sexy křivky. Na thajské masáži předvedla, že osm měsíců po porodu dcery Adriany nemá ani deko navíc. A svět modelingu je jí opět otevřen.

Článek

„Jsem na své váze, kterou jsem měla před těhotenstvím,“ řekla Novinkám Faltýnová, která je maminkou osmiměsíční dcery Adrianky. Pomalu se vrací také do pracovního procesu. Kariéře modelky se věnuje Petra už především v zahraničí.

„Abych odcházela od dcery, musí mi to za to finančně opravdu stát. Proto v podstatě pracuji jen venku,“ vysvětluje. Vedle manžela ji s péčí o dceru pomáhá chůva.

"Mám strašně fajn paní na hlídání, chodí dvakrát týdně. Oběhám pracovní věci a mám také čas na sebe. Zajdu na kosmetiku nebo třeba na thajskou masáž, která s mými zády dělá divy. Skvěle si u ní odpočinu," upřesnila Faltýnová v pražském hotelu Globus, kde si dopřávala masáž uvolňovací olejovou masáž.

V úterý odletěla Faltýnová i s dcerou na Floridu. Čeká ji nejen odpočinek, ale také práce. „Jedem si na měsíc odpočinout na Miami, manžel zůstává kvůli práci v Čechách. V Americe chceme odpočívat a na čtyři dny tam mám nasmlouvanou práci,“ dodala Faltýnová..

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám