Hlavní obsah

Leoš Mareš s milenkou Hanou Svobodovou mají první společný kšeft

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátor Leoš Mareš a jeho přítelkyně, česká vicemiss 2008 Hana Svobodová už vydělávají společně. Mají za sebou první kšeft. Mareš na otevření nového music clubu dělal dýdžeje, Hanka Svobodová byla jednou z hvězd modní přehlídky.

Článek

Zatímco bývalá milenka Mareše Gábina Dvořáková neustále tvrdila, že si myslí, že zájem o její osobu není kvůli Leošovi, ale dostatek práce má kvůli odhaleným fotkám pro Playboy, Hanka Svobodová sebekriticky uznává, že má o dost více zakázek především kvůli vztahu s Marešem.

"Nejsem naivní. Pracovala jsem vždycky, ale od té doby, co chodím s Leošem, zakázek výrazně přibylo. Vím, že za to vděčím především Leošovi," říká Hanka Svobodová.

Sexy brunetka byla jednou z hvězd módní show na otevření nového music clubu Jokers. Leoš na akci dělal tři hodiny dýdžeje. Zatímco stál za mixážním pultem, jeho partnerka se rozvlnila s přáteli na tanečním parketu. Šlo o jejich první společnou práci.

I když má Svobodová ukázkovou postavu, při předvádění zadeček zahalila šátkem. "Nemyslím si, že mám dokonalou postavu. Vždycky je co zlepšovat," říká.

Pozadí pod šátek schovaly až na Dominiku Kadlčkovou i ostatní modelky. Zakrýt zadeček vyžadovaly Libuška Vojtková, Iveta Lutovská i Eva Aichmajerová, která je ve třetím měsíci těhotenství. Své tělo ukázal úřadující Muž roku 2010 Jan Hájek.

Ten je v poslední době na roztrhání a je o něj velký zájem. Přehlídku v klubu málem nestihl, protože ještě tři hodiny před začátkem akce předváděl na módní show v Brně.

"Bylo to náročný. Takhle rychle jsem snad trasu Brno-Praha ještě nedal. Bylo to hodně pod dvě hodiny. Jsem ale rád, že jsem to zvládnul," řekl Novinkám a přiznal, že rychlost na tachometru jeho vozu rozhodně nebyla na dálnici povolených 130 km/h.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám