Hlavní obsah

Stovky lidí se svlékly, aby dostaly oblečení zadarmo

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

New York

Přes čtyři stovky většinou mladých polonahých žen i mužů zaplnily v úterý známou newyorskou 34. ulici. Důvodem byla akce jedné ze španělských oděvních společností, která slíbila první stovce osob oblečené pouze do spodního prádla outfit zadarmo. U příležitosti otevření nového butiku si tak někteří otužilci mohli vybrat dva kusy oděvu, na horní a spodní část těla.

Článek

Celé události, která vyvrcholila v úterý krátce po deváté hodině ranní, kdy obchod Desigual otevřel, předcházela masivní reklamní kampaň. Ta lákala potenciální zákazníky právě na oblečení zdarma. Chytrý krok společnost vymyslela proto, aby se dostala do povědomí veřejnosti.

Oděvní firma byla založena v roce 1981, ale do Spojených států se poprvé dostala až minulý rok, kdy byl jejich první obchod otevřen v Soho. Aby se tak zviditelnila mezi celou řadou v Americe známějších značek s delší tradicí, uspořádala právě tuto kampaň.

První stovka lidí, která se zúčastnila akce s názvem „Undie Party“ měla oblečení zdarma, další odvážlivci v prádle, na které se nedostalo, získali alespoň slevu na oděvy ve výši 50 procent.

Reklama

Výběr článků

Načítám