Hlavní obsah

Česká Miss World Machová letí na měsíc do Číny

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss World 2010 Veronika Machová ve čtvrtek odlétá na měsíc do Číny, kde bude Českou republiku reprezentovat na nejprestižější světové soutěži krásy světa Miss World. Největší strach má z cesty letadlem a také z odloučení od přítele Martina. Poprvé budou tak dlouhou dobu bez sebe.

Článek

Veronika odlétá na měsíc do Číny, kde bude bojovat 30. října o titul Miss World. Sebou si veze čtyři kufry plné oblečení a doplňků. Balit bude až dnes v nočních hodinách. "V podstatě jsem zabalila celou skříň, osmery šaty mám od návrhářky Jany Berg, která navrhla i róbu pro hlavní finálový večer. Jsem z ní nadšená, je nádherná," řekla Novinkám Veronika Machová.

Do Číny odlétá již ve čtvrtek. "Už mám cestovní horečku, z cesty mám velký strach," přiznává. Na internetu už viděla své konkurentky z celého světa. "Jižní Amerika zase vede, tam jsou nádherné holky. Šance si moc nedávám, ale budu bojovat. V průběhu soutěže se určitě ukáže, zda se porotci na mě budou zaměřovat," vysvětluje.

Nejvíc jí bude chybět rodina a přítel Martin. "Po mámě se mi bude stýskat strašně a po příteli také," říká. "Nikdy jsme s přítelem od sebe nebyli tak dlouho. Určitě to bude zkouška, ale snad to vydržíme. Mě k žádnému chlapovi stejně nepustí a přítel se snad taky bude držet," dodává s úsměvem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám