Hlavní obsah

Kerndlová dostala skvělý kšeft, reprezentuje stejnou značku jako Boris Becker

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Tereza Kerndlová se stala tváří největší pokerové akce v Česku. Následovala tak Borise Beckera, který je tváří turnaje v sousedním Německu.

Článek

Tereza Kerndlová se stala tváří turnaje PokerStars Prague Open, který v Německu reprezentuje bývalý tenista Boris Becker. Na představení do pražského luxusního kasina ji přivezla limuzína a zpěvačka se zde setkala s jediným českým pokerovým profesionálem Martinem Hrubým z Čelákovic, který vyhrál na internetu v pokeru již přes jeden a půl miliónu dolarů.

Kerndlová si přítomnost českého pokerového milionáře pochvalovala, protože si od něj vzala několik rad. Jak sama přiznává, často doma s partnerem René Mayerem a s přáteli poker hrají a také o peníze. Na turnaj s profesionály si ale zatím netroufla a raději reprezentovala svými půvaby.

"Hrajeme s Rendou a kamarády o výrazně nižší částky než profíci. Jde spíš o motivaci, napětí," řekla Novinkám Kerndlová. "Když prohraju, tak se částka pohybuje kolem 1500 korun, maximálně jsem vyhrála tisícovku," přiznává půvabná zpěvačka.

"Poker mě velmi baví. Je to fajn relax, společenská hra na prima večer bez televize. Jsem takový průměrný hráč, vyjde to podle toho, jak mi zkrátka chodí karty," dodala s úsměvem Kerndlová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám