Hlavní obsah

Důchodce na invalidním vozíku blokoval kobercem celý jízdní pruh

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wincanton

Dvacetiletý Brit Gary McKenna mobilním telefonem natočil klip, kterým mnohé pobavil. Několik desítek vteřin dlouhé video zachycuje značně kuriózní situaci, kdy starý muž zcela zablokuje jeden jízdní pruh svým invalidním vozíkem na kterém převáží srolovaný velký koberec.

Článek

Wincantonem v hrabství Somerset se proháněl důchodce po silnici na invalidním vozíku. Na tom by nebylo ještě nic tak zvláštního, kdyby postarší muž nejel rychlostí asi 13km/h a neblokoval celý jízdní pruh kobercem, který se rozhodl svépomocí odvézt z obchodu.

Gary McKenna jel za penzistou, když se ho rozhodl složitě předjet, aby ho mohl o několik chvil později natočit, jak si to "sviští" okolo něj.

"Jel jsem v autě s kamarádem, když jsme ho zahlédli a řekli si, že to opravdu není obvyklé. Projeli jsme okolo něj a zaparkovali stranou, abychom ho mohli natočit a poté jet ještě chvíli za ním," uvedl McKenna, který muže na vozíku pohotově natočil.

Reklama

Výběr článků

Načítám