Hlavní obsah

V soutěži modelek vyhlásili v přímém přenosu špatnou vítězku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sydney

V australské soutěži Next Top Model v úterý večer během přímého televizního přenosu na několika televizích prohlásili za vítězku jinou dívku. Devatenáctiletá Kesley Martinovichová, která ve skutečnosti skončila druhá, už začala s děkovnou řečí, když ji moderátorka Sarah Murdochová přerušila a s lítostí oznámila, že skutečnou vítězkou je osmnáctiletá Amanda Wareová.

Článek

Omyl moderátorce ohlásili do sluchátek z režie. „Je mi to líto, vůbec nevím, co mám říct, je to úplná katastrofa, omlouvám se, vítězkou je Amanda...špatně mi to přečetli,“ komentovala omyl. Byla z chyby úplně zničená.

„A tohle se stává, když jsme v přímém přenosu. Je to naprosto šílené,“ řekla Murdochová.

Martinovichová, která si užila minutový pocit vítězství, ji naopak uklidňovala a omyl nebrala nijak tragicky. „OK, taková věc se může stát,“ utěšovala moderátorku.

Murdochová vysvětlila, že vítězství v diváckém hlasování bylo velmi těsné. Pořadí se stále měnilo. Informaci o konečné vítězce dostala do sluchátek z režie, pár minut po vyhlášení ale zjistili omyl a sdělili ho moderátorce. Sarah Murdochová je snachou mediálního magnáta Ruperta Murdocha. Pracuje jako modelka a moderátorka.

Vítězka Wareová získá kontrakt s prestižní modelingovou firmou, kampaň pro značku Levi’s, hotovost v hodnotě 20 000 australských dolarů (asi 350 000 korun), auto a zájezd do New Yorku.

Martinovichová jako omluvu podle Sydney Morning Herald dostala 25 000 australských dolarů (asi 440 000 korun).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám