Hlavní obsah

Lohanová zaplatila kauci 5,5 miliónu, za mřížemi tak strávila jen pár hodin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Los Angeles

Jen pár hodin poté, co soudkyně Elden Foxová poslala Lindsay Lohanovou na měsíc do vězení, kráčela herečka už zase na svobodě. Z věznice v Lynwoodu se totiž vyplatila. Stačilo tři sta tisíc dolarů (asi 5,5 miliónu korun) a mohla s náramkem na ruce odkráčet domů.

Foto: Profimedia.cz

Lindsay krátce před svým nástupem do věznice, kterou po pár hodinách mohla opustit. Stačilo zaplatit kauci v přepočtu pět a půl miliónu korun.

Článek

Jenže Elden Foxová zrovna tohle nechtěla a při pondělním slyšení Lindsayinu kauci zamítla, protože porušila podmínku a měla pozitivní test na drogy. A do vězení měla jít na třicet dní ještě před slyšením naplánovaným na 22. října. Její právník se ale odvolal a jiná soudkyně, Patricia Schneggová, odvolání vyslyšela a kauci herečce přiklepla.

Lohanová ale bude muset nosit non-stop náramek SCRAM, a také se nesmí stýkat s lidmi, kteří byli usvědčeni z užívání drog. A musí být stále k dispozici soudu. Navíc musí nastoupit do léčebny, s čímž herečka sama souhlasila.

Reklama

Výběr článků

Načítám