Hlavní obsah

Lékaři vyjmuli muži po třech letech z hlavy zabodnutý nůž

Novinky, Dagmar Plecháčová
Brasília

Až po třech letech se dočkal Brazilec Edeilson Nascimento operace, při které mu byl z hlavy vyoperovaný deseticentimetrový nůž. Ten měl zabodnutý v hlavě od roku 2007, kdy se popral v baru. Útočník se rozpřáhl s nožem v ruce, přičemž nechybělo příliš a Brazilec by na místě zemřel. Pacient se nyní po chirurgickém zákroku zotavuje, uvedl server Huffington Post.

Článek

Muž pocházející se severovýchodní Brazílie v pátek sdělil médiím, že se po operaci cítí výborně, během tohoto týdne by měl být z nemocnice v Recife propuštěn.

Nascimento uvedl, že byl v roce 2007 v baru a když se chystal, že půjde domů, byl napaden několika útočníky. Jeden z mužů přitom devětadvacetiletému Edeilsonovi při potyčce vrazil nůž do hlavy.

Poté, co Nascimento urychleně vyhledal pomoc, mu lékaři odstranili pouze rukojeť, jelikož se obávali, že při vyndání čepele by mohli způsobit poškození mozku. Poté už se termín operace stále jen oddaloval. Až když muž sdělil, že trpí intenzívními bolestmi hlavy, konečně mu byl zákrok proveden.

Reklama

Výběr článků

Načítám