Hlavní obsah

Miss World Kuchařová se zahalila do obrazů

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Miss World Taťána Kuchařová se oblékla do obrazů. Stala se tváří charitativní art show a nafotila něžné snímky, na nichž je zahalená do bílé látky, na které se promítají obrazy.

Článek

Kuchařová se stala tváří připravované art show Fanatique, která se za necelé dva měsíce koná v říčanské Galerii Kotelna. Součástí show bude dražba šatů potištěných obrazy a fotografiemi z galerie.

Taťána s fotografem Martinem Kámenem nafotila snímky, na kterých je zakryta jen bílou látkou, na niž se promítá obraz. "Chtěl jsem, aby ten snímek vypadal čistě a působivě. Navíc kopíruje i scénu, kterou jsme na art show navrhli," řekl Kámen.

Organizátoři benefice mají přislíbenou účast osmi malířů a fotografů. Jejich díla nechají natisknout na látky a z nich vzniknou šaty, které se v listopadu v Kotelně vydraží. "Je to výběr nejzajímavějších autorů nejmladší generace současné české malby, velký důraz klademe na rozmanitost a zároveň nezaměnitelný styl jednotlivých umělců," uvedl jeden z organizátorů malíř Jan Gemrot.

Výtěžek z dražby šatů poputuje na nadaci Kuchařové Krása pomoci. "Získané finanční prostředky budou použity na podporu konkrétních jednotlivců seniorů a na konkrétní projekty jednotlivých organizací, které nadace v rámci Fondu seniorů podporuje. Vybrané projekty budou představeny v rámci večera,“ dodala Kuchařová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám