Hlavní obsah

Kotě uvězněné v pračce přežilo prací program včetně máchání a ždímání

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Melbourne

Sedmiměsíční kotě Suki si zřejmě vybralo osm ze svých pomyslných devíti životů. Zvědavé zvíře se dostalo do pračky, aniž by si toho jeho majitelka Liz Fearová všimla a začala prát. Jaké bylo její překvapení, když spolu s prádlem po skončení celého pracího programu vytáhla i promočenou kočku, která přežila praní, máchání i ždímání.

Foto: Profimedia.cz

Kočky si v pračce často hledají svůj úkryt, důležité je včas uprchnout. Ilustrační foto

Článek

První, co Liz Fearová v pračce spolu s oblečením zahlédla, byl mokrý chomáč chlupů. V tu chvíli už začala tušit, co se stalo, a obávala se nejhoršího. „Vytáhla jsem její bezvládné tělo, byla celá prochladlá a jako bez života mi ležela v náručí,“ řekla Fearová z australského Melbourne.

Manžel Tony spolu s dětmi Charlottou, Harrym, Amelií a Jamesem se přitom po kočce sháněli, protože Suki je spíš jako pes, neustále se někomu motá pod nohama. Bylo jim proto divné, že zmizela.

„Mysleli jsme, že si šla jen lehnout někam jinam. Děti daly do pračky své prádlo, já zavřela víko a dál na nic jiného nemyslela,“ sdělila majitelka kotěte.

Okamžitě, jak žena Suki našla v pračce, běžela s ní k místnímu veterináři, který konstatoval, že je ve vážném stavu. Měla silně oteklé a zarudlé oči, trauma z otáčení v pračce, otlučenou hlavu o stěny bubnu, fialové dásně, vodu na plicích a další vážné zdravotní problémy. Ale i přes počáteční komplikace a špatné vyhlídky se kotě výborně zotavuje a očekává se, že se již brzy zcela uzdraví.

Reklama

Výběr článků

Načítám