Hlavní obsah

Míša Nosková ukázala sedmidenní dceru Elišku

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvačka Míša Nosková předvedla svoji týdenní dceru Elišku. Holčičku porodila císařským řezem minulý týden ve čtvrtek v porodnici ve Vrchlabí a dnes se celá rodina vrátila domů do Prahy.

Článek

Zpěvačka rodila císařským řezem, protože již týden přenášela. Dcera Eliška už měla skoro čtyři kilogramy a lékaři nechtěli dál čekat. "Nejdřív jsem uvažovala o porodu do vody, pak jsem se rozhodla pro klasický a nakonec jsem šla pod kudlu," směje se Nosková.

"Musím přiznat, že první dva dny po císařském řezu byly vážně peklo. Bolesti byly otřesné. Každým dnem to je ale lepší, cítím se dobře a jizvička je opravdu malinká," řekla Novinkám Nosková, která se dnes vrátila z Vrchlabí do Prahy.

Holčička měří 53 cm a váží 3,825 kg. "Je nádherná. Pořád se na ni s Honzou koukáme," usmívá se Nosková.

Nadšená je také z výběru porodnice. "Lepší jsem si vybrat nemohla. Přístup v nemocnici ve Vrchlabí je úplně jiný než masovky v Praze. Honza byl se mnou celou dobu na pokoji a Elišku nám brali jen výjimečně. Moc bych chtěla poděkovat panu primáři Vankovi, který se o mě staral," dodala Nosková.

Reklama

Související články

Těhotná Nosková už čtyři dny přenáší

Zpěvačka Míša Nosková už čtyři dny přenáší svého prvního potomka a na svět se mu stále nechce. Dokonce kvůli přivolání porodu v neděli slezla i Sněžku....

Výběr článků

Načítám