Hlavní obsah

V britském X Factoru účinkovala prostitutka, její služby se teď prodraží

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Kontroverzní soutěžící s přezdívkou Chloe Mafia v nové řadě britského X Factoru i přes nepříliš přesvědčivý pěvecký výkon postoupila do dalšího kola. Den po jejím vystoupení vyšlo najevo, že se teprve devatenáctiletá výstřední dívka živí jako prostitutka a podle britského Daily Mailu vyplouvají na povrch další pikantnosti z jejího soukromí.

Článek

Vedení britského X Factoru, včetně jinak velice přísného a nekompromisního porotce Simona Cowella, se nyní potýká s kritikou veřejnosti, která se domnívá, že pořad podporuje prostituci. Na soutěžící, která se ve skutečnosti jmenuje Chloe Healdová, však během posledních dní vyplavala opravdu zajímavá minulost i v jiných směrech.

Zarážející je především skutečnost, že má na svém kontě už 140 trestných činů, většinu přitom spáchala ještě před dosažením plnoletosti. Na scestí Heldovou svedl její expřítel Ian Hough. Účinkující X Factoru mu kryla záda během mnoha prohřešků proti zákonům. Nejčastěji šlo o násilnou trestnou činnost a okrádání lidí na ulici. Jeden z přátel páru sdělil, že se Houghovi přezdívalo kriminálník a Chloe byla jeho zlobivá holka.

Za hodinu sexu nyní požaduje o 2 700 korun více

Healdová v posledních měsících provozovala prostituci v hotelu Premier Inn ve Wembley. Na internetu se objevil inzerát, kde soutěžící upozorňuje na svou účast v televizním pořadu a požaduje vyšší sumu za poskytování svých služeb. Před svým vystoupením v X Factoru požadovala za hodinu v přepočtu 4 800 korun, nyní se však ocenila na 7 500 korun.

Mluvčí pořadu uvedl, že jde pouze o její osobní volbu povolání a že s tím vedení soutěže nemůže nic dělat. Healdová se v dalších kolech objevit může, záleží jen na tom, zda se dostane dál či nikoli. Zacházeno s ní však bude prý jako se všemi ostatními.

Reklama

Výběr článků

Načítám