Hlavní obsah

Děti našly mamince manžela v "obchodě s tatínky"

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Vdova Charlotte Morganová se více než deset let po manželově smrti znovu vdala. Na tom by samo o sobě nebylo nic zvláštního, kdyby dojemný příběh neměl značně pikantní okolnosti. Nového manžela jí totiž vybraly přímo její děti. Samotné Morganové se už dlouho nedařilo najít vhodného partnera a dětem to vadilo.

Foto: Profimedia.cz

Děti se chopily internetové seznamky a hned jejich první výběr byl správný.

Článek

Seznámení Charlotte Morganové (41) s Guyem Bolamem (44) patří k těm kurióznějším. Muže si totiž jako svého budoucího otce vybraly samy děti.

Jejich pravý otec, bývalý pilot RAF, zemřel ve svých 34 letech v roce 2000, když byl mezi třemi oběťmi, které si vyžádala srážka letadel Cessna 172 a Yak 50 nedaleko města Harlow.

Jejich matka si dlouhá léta nedokázala najít vhodného partnera. V minulém roce už tak začala zkoušet i internetové seznamky, ale ani jedna z asi pěti schůzek nevyšla. Nepřeskočila prý jiskra a ona to nechtěla "lámat přes koleno". Že by měla situaci více řešit, jí došlo ve chvíli, kdy za ní přišel její devítiletý syn Will a řekl jí: "Já a Zoe (11) potřebujeme nového tatínka, co s tím uděláš?"

Bývalá modelka, která se objevovala na přehlídkách například pro značku Burberry, tedy vzala počítač, otevřela jednu internetovou seznamku a dětem řekla: "Tohle je 'obchod s tatínky', vyberte mamince nějakého." Hlavními kritérii, podle kterých se děti řídily, byly prý úsměv a to, jestli se jim zdálo, že má muž hodné oči. Hledaly a našly.

O ruku své vyvolené požádal její děti

Děti vybraly 44letého Guye Bolema, kterému nakonec jejich matka opravdu poslala e-mail. Jen o devět měsíců poté Bolem, který má sám 16letou dceru Rose, požádal malého Willa a Zoe o svolení, zasnoubit se s jejich matkou. Děti bez váhání a s radostí svolily.

"Guy byl jejich první a jedinou volbou. Ukázalo se, že měl se mnou svou  vůbec první schůzku smluvenou po internetu. A celé to má navíc jednu výhodu. Když si svého náhradního otce vybraly mé ratolesti samy, tak si na něj aspoň nebudou moci v budoucnu příliš stěžovat," smála se šťastná novomanželka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám