Hlavní obsah

Jan Kalousek bude za dva měsíce otcem

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvák Jan Kalousek bude otcem. Jeho manželka Karolina čeká prvního potomka. Kalousek Novinkám informaci exkluzivně potvrdil.

Článek

"Je to tak. V listopadu čekáme s manželkou narození prvního potomka," řekl Novinkám Kalousek na vernisáži fotografií Němky Stephanie Pauly v kavárně Čas.

Jan Kalousek si právničku Karolinu vzal po tříleté známosti loni na první jarní den. Oddával je pražský primátor Pavel Bém. Kalousek se vedle pěvecké kariéry věnuje politice a kandiduje do pražského zastupitelstva.

V poslední době se hodně mluvilo o jeho soudním sporu s bývalým členem kapely Support Lesbiens Jardou Helešicem. Kalousek ho zažaloval kvůli písni In Da Yard. Ta podle něj obsahuje motivy jeho písně Chodím ulicí.

Zpěvák soudní spor vyhrál a Helešic je povinen mu zaplatit 200 tisíc korun. Kauza byla jedinečná v tom, že soudy v Čechách doposud tuto právní otázku nikdy neřešily.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám