Hlavní obsah

Manželka Leoše Mareše byla na liposukci

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Manželka moderátora Leoše Mareše Monika byla na liposukci. Nestíhá prý chodit cvičit a tak je pro ni prý liposukce nejlepším řešením. Proti plastikám nic nemá. V minulosti si již nechala zvětšit prsa.

Článek

"Tentokrát si ale do těla řezat nenechávám. Chodím na bezbolestnou liposukci. Jde o speciální přístroj, který tuk rozpouští a pak se lymfatickým systémem vyžene z těla ven," řekla Novinkám manželka Leoše Mareše.

Na cvičení si prý čas nenajde. "Možná je to výmluva, ale mít dva kluky je vážně docela zápřah. S Kubou to je lehčí, protože chodí do anglické školky, kde se mu strašně líbí, ale s Matesem jsem skoro pořád. Cvičit by pro mě znamenalo sehnat hlídání, odvézt ho tam, pak fitko a zase pro syna a domů. Bezbolestná liposukce je ideální, protože ho můžu vzít sebou, navíc je to hrozně příjemná terapie," vysvětluje manželka Leoše Mareše. "Nechávám si pomoci v oblasti bříška a stehen," říká.

I když s moderátorem rok nežije, žádost o rozvod prý podána není. "Není důvod. Vůbec to neřešíme," říká. Důvod k rozvodu by bylo prý jen založení rodiny s novým partnerem.

Monika má již čtyři měsíce nového přítele, libereckého podnikatele Martina Řezáče. "Jsem velmi spokojená, všechno klape," prozrazuje o vztahu na dálku. "Pendlujeme. Buď jsme s klukama v Liberci nebo Martin u nás v Praze. Žádný problém není," říká.

Foto: Stanislav Peška, ČTK

Leoš Mareš v doprovodu přítelkyně Moniky Poslušné.

Společné bydlení neplánují. "To vůbec neřešíme, žijeme přítomností. Jsme spolu ještě velmi krátce. Jsem ráda, že si rozumí s mými syny, já výborně vycházím s jeho synem. Jak říkám, zatím nám to klape výborně," říká.

V Liberci by žít ale v budoucnu nechtěla. "Neumím si to představit," dodává manželka Leoše Mareše.

Reklama

Výběr článků

Načítám