Hlavní obsah

Slovinský moderátor četl zprávy za stolem bez kalhot

– Lublaň

Hlasatel pořadu 24UR si zřejmě neuvědomil, že i po dočtení zpráv ho stále zabírá kamera. Odklonil se od stolu a ukázalo se, že na sobě sice má sako, košili a vázanku, ale pod tím jen trenky. Na videu, které se stalo okamžitě hitem, je vidět, jak moderátor dočítá zprávy, odjíždí na židli od stolu, aby se poradil s kolegyní. V ten moment však dal divákům na odiv své holé nohy.

Článek

K hlasatelově chybě došlo v pořadu komerčního televizního kanálu PopTV a lze se domnívat, že sledovanost tím neutrpí. Naopak, video se velmi rychle stalo hitem internetu.

Tyto zajímavé záběry ze života v televizním studiu přicházejí jen pár dní poté, co si během živého vysílání norské radiostanice začala hlasatelka stěžovat na svou práci.

Norská moderátorka Pia Beathe Pedersenová v živém vysílání řekla, že "dává výpověď a odchází", protože "se chce zase jednou pořádně najíst a dýchat čerstvý vzduch".

Skoro dvouminutové prohlášení ukončila podle informací listu Telegraph tím, že sobotní zprávy prostě nebudou, protože "se stejně nic důležitého nestalo".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám