Hlavní obsah

Nahá Američanka ukradla taxi a usnula v něm

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Covington

Američanka Jennifer Gilleová stihla během nedělní noci provést několik vskutku nečekaných věcí. Mladá žena, která byla zřejmě pod vlivem drog, kolem druhé hodiny ranní zastavila taxikáře a nasedla do jeho automobilu. Když si však přála odvézt na místo vzdálené téměř dva tisíce kilometrů, řidič odmítl. Gillová se na protest vysvlékla do naha, ale to byl jen začátek neobvyklého nočního incidentu.

Foto: Profimedia.cz

Taxikář si v neděli v noci prožil perné chvilky s mladou ženou, která se mu nejdřív svlékla do naha v automobilu a poté mu jej ukradla. Ilustrační foto

Článek

Všichni zúčastnění asi dlouho nezapomenou na nedělní noc a devětadvacetiletou Američanku Jennifer Gilleovou. Ta se na protest svlékla do naha v autě taxikáře poté, co ji nechtěl odvézt z Covingtonu v Louisianě do Michiganu, který je vzdálený více než 1900 kilometrů.

Když žena neuposlechla výzev taxikáře a z automobilu nevystoupila, rozhodl se ji vzít na nejbližší policejní stanici. Když však řidič dorazil na místo a z vozu vystoupil, zapomněl klíčky uvnitř. Toho okamžitě Gilleová využila a s autem ujela.

Její cesta ale skončila pomalu dřív, než začala. O pár bloků dál totiž mladá blondýnka zaparkovala a nahá na sedadle usnula. Policie proto měla snadnou práci a dotyčnou brzy vypátrala. Policejní mluvčí krátce poté uvedl, že Gilleová byla pravděpodobně pod vlivem omamných látek.

Reklama

Výběr článků

Načítám