Hlavní obsah

Důchodkyně prodala svůj dům, aby mohla projet svět na harleyi

– Doncaster
Novinky, Dagmar Plecháčová

Dvaašedesátiletá Sue O’Gradyová z anglického Doncasteru se rozhodla vzhledem ke svému věku k velice odvážnému kroku. Jako velká milovnice jízdy na své silné motorce Harley Davidson chce projet svět, neváhala přitom prodat ani svůj šestipokojový dům za v přepočtu šest miliónů korun, z nichž bude svou dobrodružnou cestu financovat.

Foto: Profimedia.cz

Dvaašedesátiletá Angličanka Sue O'Gradyová hodlá za svou vysněnou cestu po krásách světa na Harleyi utratit veškeré úspory, i peníze za prodaný dům. Ilustrační foto

Článek

Odvážná babička čtyřletého vnuka má v plánu utratit za svůj několikaměsíční výlet všechny své úspory včetně peněz získaných z prodeje domu, informoval deník Yorkshire Post. Obavám svých příbuzných strachujících se o její zdraví se přitom O’Gradyová jen směje.

„Myslí si, že jsem totální blázen. Ale žijeme jen jednou a já jsem připravená užít si to nejlepší, dokud mám ještě možnost,“ řekla Angličanka.

Bývalá kadeřnice z Doncasteru neměla podle svých slov žádné výčitky kvůli prodeji svého domu, kde žila posledních 20 let.

„Miluji svůj domov, žila jsem tam dlouho a je vším, co jsem si kdy přála, ale svého harleye asi miluji ještě daleko víc, takže domek musel jít stranou,“ vysvětlila O’Gradyová.

Británii i Evropu už viděla, teď se chystá na zbytek světa

Rozvedená důchodkyně, jež je matkou dvou dospělých synů, má na svém motocyklu najeto více než 160 tisíc kilometrů, přičemž spolu s dalšími nadšenci pro harleye procestovala celou Velkou Británii a Západní Evropu.

„Během posledních let jsem projela strašně moc kilometrů, ale nemůžu se dočkat, až uvidím i zbytek světa,“ dodala statečná babička, která se chystá zavítat do Spojených států, Afriky, Austrálie i na Střední východ.

Reklama

Výběr článků

Načítám