Hlavní obsah

Vlaďka Erbová bude v pondělí rozvedená: Slaví v náručí Tomáše Řepky

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Vlaďka Erbová (29) a fotbalista Tomáš Řepka (36) už svoji lásku netají. Bydlí ve společné domácnosti, pracují spolu v nadaci a oba přiznali, že jejich předchozí manželství jsou u konce. Erbová bude v pondělí rozvedenou paní.

Článek

"Dohoda je podepsaná a od pondělí budu mít podepsaný rozvod. Rozcházíme se jako přátelé. Se Zdeňkem vycházíme lépe než kdy jindy," přiznala Novinkám modelka Vlaďka Erbová, která se rozvádí s hokejistou Zdeňkem Bahenským a již přes rok žije s fotbalistou Tomášem Řepkou.

Ten poprvé také přiznal, že již nežije se svou manželkou Renatou. "Se svou ženou už nějakou dobu ve společné domácnosti nebydlím. Každý den se ale vídám s dětmi," prozradil Novinkám obránce pražské Sparty.

Po více než ročním vztahu se k sobě Erbová s Řepkou nastěhovali. Ve čtvrtek se po dlouhé době spolu objevili společně na veřejnosti. Řepka se stal kmotrem kalendáře, který jeho partnerka nafotila pro nadaci Rakovina věc veřejná, které je patronkou.

Na křtu se kalendář a zvětšené fotografie ve prospěch nadace také prodávaly. "Během večera se prodalo šest obrazů a všechny kalendáře. Bohužel jsme na závěr večera zjistili, že 4 obrazy v nestřežený okamžik někdo ukradl. Je to odporné,"dodala pro Novinky Erbová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám