Hlavní obsah

Sagvan Tofi má nohu od třísla po kotník v módní sádře

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Sagvan Tofi má pravou nohu od třísla po kotník v sádře. A ne v ledajaké. Herec dostal speciální odlehčenou sádru a má námořnické proužky. Tofi bude mít sádru ještě dva týdny a zřejmě nestihne první představení muzikálu Děti ráje po letních prázdninách.

Článek

Sagvan si při hokeji natrhl vaz v koleni a také má natržený stehenní sval.  "Mám sádru od minulého týdne. Nešla dát dřív, protože mi lékaři denně vyndávali krev z kolene," vysvětlil Tofi.

Tofi překvapivě nemá klasickou bílou sádru, ta jeho má námořnické proužky. "Nyní už lze všechno. Sádra je odlehčená a je to parádní. A ty proužky vypadají výborně," směje se Tofi

Herec s největší pravděpodobností nestihne začátek sezóny v GoJa Music Hall, kde hraje v muzikálu Děti ráje. "Začínáme 14. září, ale to asi budu mít stále sádru. Hrát bude Martin Zounar a já se připojím později," dodal Tofi na křtu kalendáře nadačního fondu Kapka naděje.

Sagvan se zhostil role kmotra kalendáře místo původně avizovaného Filipa Renče. "Zdržel se v Brně a do Prahy by to včas nezvládl," vysvětlila nepřítomnost režiséra prezidentka nadace Vendula Svobodová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám