Hlavní obsah

Česká Miss World Machová fotila kampaň v Paříži

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Česká Miss World 2010 Veronika Machová má za sebou první větší módní zakázku. Stala se tváří prestižní francouzské značky a snímky nafotila přímo v Paříži. Modelingová kariéra se jí prý rozjíždí na plné obrátky.

Článek

Veronika byla nadšená, že se fotilo právě v Paříži, kterou je naprosto okouzlená „Mám Francii velmi ráda stejně jako její módu. Paříž je překrásná, má obrovské kouzlo,“ řekla Machová.

Veronika se v České republice stala tváří prestižní francouzské značky, která právě přichází na trh. „Outfity jsou lehce extravagantní, svěží a trendy. Pro každou příležitost si tam najdu vhodný kousek,“ říká Veronika Machová.

V Paříži strávila jen dva dny. "Vlastně to byl spíš jeden den a dvě noci. Přílet byl jeden den večer a odlet zase za dva dny ráno. Fotila jsem půl dne a odpoledne jsem si užila procházkami v Paříži," prozradila Novinkám. Doprovodila ji její manažerka.

Nyní Veroniku čekají přípravy na světovou soutěž krásy Miss World, která se uskuteční v říjnu v Číně. "Už řeším šaty, za tři týdny letím. Začínáme šít šatičky s návrhářkou Janou Berg, soustředím se také na volnou disciplínu. Předvedu kostým, který sama navrhnu. Udělám tam takovou menší fashion show," dodala Machová.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám