Hlavní obsah

Průšová se odstěhovala od manžela: Chystá se rozvod

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR 2002 Kateřina Průšová se odstěhovala od manžela Vladimíra Konvalinky. Řešíme, co s námi bude dál. Nejpravděpodobnější variantou je rozvod, řekl exkluzivně Novinkám Konvalinka.

Článek

"Kačka se odstěhovala před týdnem z našeho společného domu. Má pronajatý byt na pražských Vinohradech. Řešíme, co bude s námi dál. Jednou z nejpravděpodobnějších variant je rozvod," řekl Novinkám manžel Kateřiny Průšové Vladimír Konvalinka.

Zároven prozradil, že jejich vztah zůstává přátelský a rozchod není kvůli třetí osobě. "Nejsou mezi námi žádné spory a nikdo třetí v tom není. Máme rozdílné představy o dalším soužití. Kačka se navíc chystá odletět za prací na osm měsíců do Ameriky," vysvětlil Konvalinka.

Že jejich vztah není na ostří nože, dokazuje i fakt, že se Konvalinka v úterý chystá dorazit na křest kalendáře, který Průšová nafotila na Kubě s fotografem Jakubem Ludvíkem. "Naše cesty se rozešly, ale nadále zůstáváme přáteli," dodal Konvalinka.

Průšová a Konvalinka se brali po dvouleté známosti v červnu 2008 na zámku Mcely. Jejich manželství dlouho vypadalo idilicky, od začátku letošního roku bulvární média spekulují o krizi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám