Hlavní obsah

Moderátorka Kateřina Kristelová porodila dceru Claudii

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Kateřina Kristelová (30) v pondělí v ranních hodinách porodila svého prvního potomka. V porodnici v pražském Podolí přivedla na svět dceru Claudii. Otec miminka, hokejista Martin Tůma (24), u porodu nebyl.

Článek

Holčička po narození měřila 52 centimetrů a vážila 3,2 kilogramu. Kristelová podle plánu rodila v podolské nemocnici v Praze.

Otec dítěte, hokejista Martin Tůma, u porodu nebyl, moderátorka si to prý nepřála. Během porodu nervózně čekal před porodním sálem a těšil se na první pláč dcery.

Kristelová porodila klasickým způsobem. Ona i dcera Claudia jsou v pořádku. "Je nádherná. Štěstí, které zažíváme, se nedá popsat," napsala Novinkám v sms zprávě Kateřina Kristelová.  Z porodnice by měli moderátorku s dcerou pustit koncem tohoto týdne.

Sexy moderátorka se za hokejistu Českých Budějovic Martina Tůmu vdala letos v dubnu v kapli Nanebevzetí panny Marie v pražských Klánovicích. V té době už byla v pátém měsíci těhotenství.

Holčička ponese příjmení po otci, v rodním listě bude mít jméno Claudia Tůmová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám