Hlavní obsah

Vaňková poprvé po rozchodu s Renčem na veřejnosti: V přestrojení za sestřičku

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Zpěvačka Šárka Vaňková se o víkendu rozešla s režisérem Filipem Renčem. Poprvé od rozchodu se v úterý objevila na párty. V přestrojení za zdravotní sestřičku vyrazila s kamarádkou na doktorskou párty.

Článek

"S Filipem je definitivní konec, není cesty zpátky," řekla Novinkám Vaňková. Půvabná zpěvačka poslala o víkendu režiséra k vodě a zrušila tak i zasnoubení. A to ještě před třemi týdny vrkali jako dvě hrdličky na romantické dovolené na Bali.

"Na Bali to bylo naprosto úžasné, moc jsme si to užívali. Ukončit jsem to ale s Filipem musela. Nebudu řešit proč a prát špinavé prádlo. Jednoduše to už s ním dál nešlo," říká Šárka.

Filip Renč má letos hodně smolný rok. Letos se s ním rozešla už druhá partnerka a také přišel o řidičský průkaz a lukrativní kšeft. Protože podle policistů způsobil nehodu pod vlivem návykových látek, odebrali mu řidičák a následně s ním ukončilo spolupráci Ministerstvo dopravy, pro které točil spoty Nemyslíš, zaplatíš.

Vaňková prý nového partnera nemá, od režiséra se odstěhovala do pronajatého bytu a na doktorské párty v pražském kubánském baru La Bodeguita si život svobodné nezadané dívky velmi užívala. S kamarádkou popíjela koktejly a tančily jak o život.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám