Hlavní obsah

Miss Vignerová přijela pozdě do práce, pod vlak skočil sebevrah

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Miss ČR 2009 Aneta Vignerová dorazila pozdě do práce. Minulý týden ve čtvrtek jela pendolinem z rodného Havířova a cestou do Prahy pod vlak skočil sebevrah. Byl na místě mrtvý. Vlak měl více než půlhodinové zpoždění.

Článek

"I když jsem pochopitelně ze sedadla nic neviděla, byl to hodně zvláštní pocit, když nám řekli, že kvůli mrtvému člověku na trati budeme mít zpoždění. Stalo se to u Pardubic," řekla Novinkám Vignerová, která z Havířova do Prahy jela přímo na prezentační akci.

V nákupní centru už na ní čekali kolegové Agáta Hanychová a Ben Cristovao. Společně nabízeli lidem opravdové lahůdky -  žabí stehýnka, červy, larvy, brouky a další exotické pochoutky. Sami předvedli, že sníst podobnou havěť problém nemají.

„Byla jsem pracovně dva měsíce v Pekingu, kde se s tímhle setkáte na každém rohu. Vůbec mi to nevadí. Lepší než brouci jsou žabí stehýnka, chutnají totiž jako kuřecí maso, takže vám vůbec nepřijde, že byste jedli něco nenormálního,“ vysvětlila Vignerová a jedno žabí stehýnko skutečně snědla.

Agáta Hanychová se sice odhodlala vpravit do úst moučného červa, ale spolknout ho nedokázala. Rychle ho zase vyplivla.  "Jsem srab, uznávám. Moučnýho červa prostě nedám," řekla modelka. Ben Cristovao byl odvážnější. "Všechno se má jednou v životě zkusit," řekl exotický zpěvák a spolknul několik exotických pochoutek včetně žáby.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám