Hlavní obsah

George Michael se léčí ze závislosti na drogách

– Londýn

George Michael se dobrovolně přiznal, že před dopravní nehodou z července letošního roku kouřil marihuanu. Řídil tedy pod vlivem omamných látek a dopustil se trestného činu. Bojí se však vězení, takže ihned po propuštění z vazební věznice na kauci se odebral do londýnské léčebny a tam podstoupil čtrnáctidenní detoxikační kúru.

Foto: Profimedia.cz

George Michael řídil pod vlivem drog, sám nyní dobrovolně dochází do léčebny a fanouškům se omluvil.

Článek

Soudce ho varoval, že mu ale stále hrozí žalář. George však nadále několikrát týdně dochází na ambulantní odvykací sezení.

„Chci vám všem moc poděkovat a také všechny, kteří se o mě tak obávají, ujistit, že jsem v pořádku. Plně si uvědomuju vážnost mého současného stavu, za který se upřímně omlouvám,“ vzkázal zpěvák v dopise fanouškům.

„Mám pocit, že byste měli vědět, že po tom incidentu jsem odešel na čtrnáct dní na kliniku v Londýně kvůli detoxikační kúře. Od té doby několikrát týdně docházím kvůli závislosti na drogách na ambulantní sezení. Osobní problémy, které jsem se snažil řešit sám po svém, mě doslova pohltily a je mi líto, že moje pýcha mi zabránila vyhledat pomoc už mnohem dřív. Moc rád bych také poděkoval těm, kteří mi díky taktnosti dovolili začít celý proces v soukromí, což mi také dost pomohlo,“ dodal Michael.

Reklama

Výběr článků

Načítám