Hlavní obsah

Vlaďka Erbová se opět svlékla, na ňadra si přiložila humra

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka Vlaďka Erbová zase ukázala své nahé tělo. Svršky svlékla kvůli nadaci Rakovina věc veřejná, které je patronkou. Na fotografiích pro připravaný kalendář jí ňadra zdobí jen obří humr.

Článek

"Sehnat humra nebylo vůbec jednoduché. Původní nápad využít mraženého nám nevyšel, protože humr z mrazáku má šedivou barvu. Humra jsem sehnal od kamaráda šéfkuchaře a byl specielně uvařený," prozradil Novinkám autor kalendáře, fotograf Jan Tůma.

Vlaďka Erbová se na titulní fotografii objeví nahá, ňadra jí bude přikrývat jen rakovcovitý živočich. "Rak je takový symbol rakoviny, proto jím začínáme," prozradila Novinkám Erbová. Přiložit si ho na prsa jí prý problém vůbec nedělalo. "S rakem problém nemám. Dát si na sebe ale třeba hada, tak by mohl tým volat rovnou záchranku, protože bych měla zástavu srdce," prozrazuje Vlaďka.

Erbová je patronkou nadace Rakovina věc veřejná. Ona i tým pracovali bez nároku na honorář. Sama Erbová má s touto nemocí své zkušenosti. Když čekala dceru Viktorku, její lékařka jí našla pozitivní nález na děložním hrdle. Musela na operaci, která dopadla úspěšně. Hned po porodu si nechala píchnou vakcínu proti rakovině děložního čípku.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám