Hlavní obsah

Tori Spellingová se bude vdávat

Novinky, Korzo
LOS ANGELES

Už téměř tři roky mluví herečka Tori Spellingová pořád dokola o svatbě. Nakupuje všechny katalogy o svatebních šatech a doplňcích, obchází vyhlášené zlatníky a shání pravého partnera.

Článek

Teprve nyní mohla třicetiletá hvězda seriálu Beverly Hills 90210 celému světu konečně oznámit, že se našel muž, který s ní hodlá vstoupit do manželského svazku. Mnoha hereččiným kamarádkám a známým spadl kámen ze srdce. Prý už nebudou muset naslouchat dlouhé hodiny jejím svatebním snům.

Svatební zvony zazní příští léto

Šťastným vyvoleným je třiačtyřicetiletý herec Charlie Shanian. Hvězdný pár si hodlá podle oficiálního vyjádření mediální zástupkyně Cece Yorkeové vyměnit snubní prsteny v létě příštího roku.

Dvojice se poprvé setkala loni na divadelní scéně v Los Angeles, kde si vedle sebe zahráli v komedii Maybe, Baby It´s You. Pro Shaniana to byl velký okamžik. V divadelní hře totiž nejen hrál, ale podílel se na ní také scenáristicky. Navíc se díky ní setkal právě s Tori, dcerou slavného hollywoodského producenta Aarona Spellinga, k níž podle výpovědi svých přátel okamžitě zahořel láskou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám