Hlavní obsah

Eva Aichmajerová měla autonehodu

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Moderátorka Eva Decastelo Aichmajerová bourala na Václavském náměstí. Do jejího auta nacouval vůz nepozorného řidiče. Eva tak kvůli zdlouhavému sepisování protokolu málem nestihla natáčení. Škoda na jejím voze je 45 tisíc korun.

Článek

"Snažila jsem se z parkovacího místa vycouvat, ale nebylo to možné, protože za autem chodili lidi. V tom začal vycouvávat další frajer a napálil to do mě. Nemohla jsem nic dělat, protože tam stále chodili lidé, tak jsem jen nevěřícně troubila. Marně. Neviděl mě a ani neslyšel," řekla Novinkám Aichmajerová.

Po nehodě okamžitě volala policii. "Naštěstí ten pán přiznal svou vinu," říká. Policie vypočítala škodu na voze Aichmajerové na deset tisíc korun. "V autorizovaném servisu bohužel s jejich výpočtem dost nesouhlasili  a vypočítali to na 45 tisíc. Nárazník musí být nový, nejde vyklepat," vysvětlila Aichmajerová.

Aichmajerová navíc byla ve stresu, protože byla na cestě na natáčení. "Jela jsem na natáčení klipu kapely Bek Ofis. Policie dorazila za dvacet minut a asi hodinu jsme sepisovali protokol.  Doma na mě čekal manžel se synem. Místo půl hodiny se to celé protáhlo na tři hodiny," vysvětluje Aichmajerová. "Už jsem začínala být pořádně nervózní," dodala moderátorka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám