Hlavní obsah

Miss Divišová v pátém měsíci přibrala tři kilogramy, předvedla rostoucí bříško

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vicemiss ČR 2004 Markéta Divišová ukázala své rostoucí bříško. Modelka je v pátém měsíci těhotenství a zatím přibrala tři kilogramy. Těhotenské nevolnosti se jí prý prakticky vyhnuly.

Článek

"Nebylo mi dobře asi týden, jinak těhotenství snáším naprosto v pohodě," řekla Novinkám Markéta Divišová. Modelka je v pátém měsíci těhotenství a v jiném stavu se již 19. června vdávala. Krátce před svatbou zjistila, že čeká prvního potomka a před oltář šla ve třetím měsíci těhotenství.

"Už jsem pochopitelně nemohla pít alkohol, ale i tak jsem si to moc užila," říká Divišová. Pozor na ni neustále dává její manžel podnikatel Tomáš Fuxa. "To je pořádně starostlivej nastávající otec. Neustále mě sekýruje, že tohle můžu, to je zase špatně," usmívá se Markéta.

Zatím přibrala tři kilogramy. "Všechna kila jsou ale asi v bříšku a také mi pořádně vyrostla prsa. Dlouho jsem spíš vypadala jako přejedená.  Asi před týdnem najednou bříško pořádně vykouklo," prozrazuje.

Zatím novomanželé netuší, zda čekají holčičku, nebo chlapečka. "Měli bychom se to dozvědět každým dnem. Manžel se chtěl původně nechat překvapit, ale stejně by to nakonec nevydržel. A taky nechceme vše nakupovat ve žluté nebo bílé," říká Divišová.

Rodit bude v porodnici U Apolináře u vyhlášeného porodníka MUDr. Antonína Pařízka. "Pokud vše bude v pořádku, rodit bych měla klasicky, ale určitě si od bolestí plánuji pomoci epidurální anestezií," dodala modelka.

Reklama

Výběr článků

Načítám