Hlavní obsah

Miss Lutovská poprvé ukázala nového milence, je to majitel kasín

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Česká Miss Iveta Lutovská poprvé do společnosti přivedla svého nového přítele, blízkého kamaráda moderátora Leoše Mareše, majitele několika kasín Jaroslava Víta. Ruku v ruce dorazili na akci, kterou spolupořádala kamarádka Lutovské, modelka Lucie Váchová.

Článek

"Jsme opravdu úplně poprvé na večírku společně. Uvidíme, jak se s tím zájmem médií Jarda popere. Myslím, že to v pohodě dá, tyhle věci neřeší," řekla Novinkám Lutovská. Zatímco ovšem Česká Miss odpovídala novinářům a dávala jeden rozhovor za druhým, Vít stál osamocený opodál, trpělivě čekal na svoji lásku a příliš spokojeně nevypadal.

Lutovská se v květnu rozešla po devíti letech s přítelem Radovanem. Tvrdila, že za rozchodem nestojí nikdo třetí. Už v té době se ale začalo spekulovat o novém muži po boku půvabné Miss a mluvilo se právě o Vítovi.

Lutovská spekulace popírala a tvrdila, že s Jaroslavem Vítem jsou jen známí. Nyní už o vztahu konečně promluvila. "Jsme spolu a je to moc fajn. Jarda je neuvěřitelnej džentlmen. V restauraci například odsouvá ženě židli a to se mi nikdy předtím nestalo," říká Lutovská.

Nyní plánují i společnou dovolenou. "To počasí v Česku je letos šílený. Hezky bylo snad jen deset dní. Chtěla bych ještě někam do tepla. Dočetla jsem se v novinách, že jsme s Jardou už na dovolené byli a to na společné dovče s Leošem Marešem a Hanou Svobodovou. To je ale nesmysl. Nikde jsme společně opravdu nebyli," dodala Lutovská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám