Hlavní obsah

Žena si na pláži natřela poprsí krémem, matka dvou synů na ni zavolala policii

– Řím
Novinky, Dagmar Plecháčová

Značně prudérní matka dvou chlapců ve věku 12 a 14 let zavolala policii na ženu, která se na pláži opalovala nahoře bez. Už pouze tento fakt matku iritoval, ale ve chvíli, kdy vnadná brunetka uchopila opalovací mléko a začala si natírat tělo včetně poprsí, došla ženě trpělivost. Přivolaným policistům sdělila, že její syny opalující se žena "znepokojuje".

Foto: Profimedia.cz

Brunetka si dovolila natřít tělo opalovacím krémem, matka dvou dospívajících synů na ni zavolala policejní hlídku. Ilustrační foto

Článek

Šestadvacetiletá Luisa, jejíž příjmení nebylo zveřejněno, byla poté vyzpovídána policisty. Matka dvou synů opalující se ženu na veřejné pláži Anzio jižně od Říma údajně nejprve upozornila, že by se měla obléknout, když její žádost nebyla vyslyšena, rozhodla se pro radikálnější zákrok, a to rovnou policejní.

„Je absurdní, že se něco podobného ještě může v roce 2010 stát,“ řekl ke kauze Luisin advokát Gianluca Arrighi.

Souzena za opalování bez horního dílu plavek

„Aby bylo jasno, má klientka je vysoká brunetka s plným poprsím, je proto přirozené, že když se opaluje, aplikuje krém i na ňadra. Možná to mohlo upoutat pozornost chlapců, ale to není důvod, proč by měla být souzena. Sama je z toho velice překvapená,“ sdělil Arrighi.

„Rozhněvaná matka dvou synů zavolala policejní hlídku na ženu opalující se nahoře bez poté, co se natírala opalovacím krémem. Museli jsme se stížností na ženino údajné obscénní chování zabývat. Z toho, co jsem slyšel, byla velmi atraktivní,“ dodal policejní mluvčí místní policie.

Reklama

Výběr článků

Načítám