Hlavní obsah

Aichmajerová má nový televizní pořad, bude zpovídat manželku Mareše

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Moderátorka Eva Aichmajerová - Decastelo bude mít od října vlastní pořad o maminkách. První slavnou dámou, kterou bude ve svém pořadu na televizi Barrandov zpovídat, je manželka Leoše Mareše Monika.

Článek

"Je to pořad pro maminky a tatínky všech věkových kategorií. Připravovali jsme ho tři čtvrtě roku a jsem ráda, že to konečně vyšlo," řekla Novinkám Aichmajerová. "Námět jsem vymyslela já, nyní se dolaďují poslední detaily," prozrazuje.

Do svého pořadu si bude zvát řadu známých tváří. V jednom z prvních dílů se objeví i stále ještě manželka moderátora Leoše Mareše Monika se svými syny Jakubem a Matějem. "Překvapilo mě, jak s ní byla bezproblémová komunikace. Je velmi milá," řekla Aichmajerová.

Mezi dalšími tvářemi, které se v pořadu objeví, jsou Zuza Belohorcová, Alice Bendová nebo Michaela Maurerová.

Pořad, jehož pracovní název je Maminka, se na televizi Barrandov objeví první říjnovou neděli. Aichmajerová nadále bude moderovat také na hudební stanici Óčko pořad o módě Stylissimo.

Reklama

Související témata:

Související články

Aichmajerová ukázala tělo na Krétě

Eva Aichmajerová - Decastelo konečně odjela rok po svatbě s manželem Reném Decastelem na svatební cestu. Protože pár dní po veselce porodila syna Michaela, na...

Výběr článků

Načítám