Hlavní obsah

Dcera brankáře Dominika Haška boduje v Česko-Slovensko má talent

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Patnáctiletá Dominika, dcera hokejového brankáře Dominika Haška, chce být zpěvačkou. Přihlásila se do reality show TV Prima a TV JOJ Česko-Slovensko má talent a už postoupila mezi 70 nejlepších.

Článek

Zatímco Dominik Hašek před pár dny odletěl do Ruska, kde bude chytat za CSKA Moskva, jeho manželka s dcerou Dominikou zůstávají v Čechách. Syn Michal na konci srpna odlétá do Detroitu, kde studuje na univerzitě.

Dominika studuje na anglickém gymnáziu a touží se stát zpěvačkou. Pomoci jí k tomu má i světově proslulá soutěž Got talent, kterou bude pod názvem Česko-Slovensko má talent vysílat TV Prima a slovenská TV JOJ.

Do soutěže se přihlásilo přes 6000 lidí. Dominika svým pěveckým výkonem nadchla v Národním divadle i trojici porotců Lucií Bílou, Jana Krause a Jara Slávika a o víkendu postoupila mezi 70 nejlepších.

"Držíme jí palce. Krásně zpívá, je to muzikantka a to určitě nemá po tátovi," říká Dominik Hašek. Talent má spíš po jeho manželce, která je bývalou baletkou a učila na lidové škole umění. "Budu dceři moc držet palce," dodal Hašek.

Show Televize Prima a TV JOJ  Česko-Slovensko má talent odstartovala 9. srpna. Moderátory jsou Jakub Prachař a Martin Pyco Raush.

Reklama

Výběr článků

Načítám