Hlavní obsah

Novou atrakcí Disney Worldu je luxusní letovisko pro psy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lake Buena Vista

Nová velká atrakce, kterou otevře koncem tohoto měsíce zábavní park Disney World na Floridě, nepotěší až tak děti jako spíše jejich domácí mazlíčky. Bude jím totiž luxusní letovisko nabízející ubytování, ale také třeba vodní a míčové hrátky či pohádkové večery pro psy, kočky a další zvířátka.

Foto: Profimedia.cz

Lidé už nemusí při návštěvě floridského Disney Worldu nechávat své domácí mazlíčky doma, zábavní park na ně bude od konce srpna připraven se vším luxusem.

Článek

Zařízení bude schopno postarat se o 270 psů, 30 koček a přijímat bude i další živočichy, včetně ptáků, prasátek, křečků či morčat. Naopak želvám, hadům a ještěrkám bude přístup zamezen.

Standardní cena za hotel pro psy bude 37 dolarů za noc. Pokud si ovšem majitelé připlatí, bude moci jejich miláček třeba poslouchat před spaním pohádky, je-li na to z domácnosti s dětmi zvyklý. Aktivnější pejsci si budou moci zaskotačit ve vodním světě nebo využít přilehlý areál určený pro procházky, běhání, hraní s míčem nebo s frisbee.

V případě zájmu o skutečně přepychové ubytování je psím hostům k dispozici za 59 dolarů na noc vila s terasou, k jejímuž vybavení patří i televize s plochou obrazovkou, či za 76 dolarů na noc nóbl apartmá zahrnující soukromé hřiště a osobního sluhu. Otevření letoviska Best Friends Pet Resort je plánováno na 27. srpna.

Reklama

Výběr článků

Načítám