Hlavní obsah

Martin Zach měl první módní přehlídku po nehodě a podpořil finalisty Muže roku

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Lázně Bělohrad

Muž roku Martin Zach se po roce stráveném v rehabilitačních zařízeních poprvé objevil na veřejné akci. Přijel podpořit finalisty letošního ročníku soutěže Muž roku na soustředění do Lázní Bělohrad. Zach se poprvé od tragického skoku na lyžích na rybníku Kačák také předvedl na módní přehlídce.

Soustředění finalistů soutěže Muž rokuVideo: Novinky

 
Článek

V rámci soustředění v Lázních Bělohrad si finalisté soutěže Muž roku poprvé předvedli společně na módní přehlídce. A nechyběl ani stále ještě úřadující Muž roku Martin Zach. Tomu patřil na mole závěrečný model.

Zatímco finalisté předváděli spodní prádlo, Martin předvedl model od návrháře Johna Galliana. "Do prádla bych teď určitě nešel. Ta figura už samozřejmě není co bývala," řekl Novinkám Zach.

"Až se z toho vyhrabu a jak už jsem říkal, do dvou let bych se chtěl postavit na nohy, začnu makat a fyzička i dobrá postava budou zpátky hned. To je ale teď to poslední co řeším," usmívá se Zach.

Na léčení Martina Zacha šel také výtěžek z módní přehlídky, který činil 13 tisíc korun. "Zatím jezdím na vozíku, který mám půjčený z rehabilitačního ústavu v Kladrubech, takže první peníze půjdou určitě na to," dodal Zach.

Vedle finalistů a Martina Zacha se na módní přehlídce ukázaly také Vlaďka Erbová a Dominika Mesarošová. Přehlídku moderoval Bořek Slezáček a zazpívala Míša Nosková, která je v devátém měsíci těhotenství.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám