Hlavní obsah

Robbie Williams se oženil

Londýn/Los Angeles

Britský zpěvák Robbie Williams se v sobotu oženil s americkou herečkou Aydou Fieldovou. Obřad se konal jen za účasti dvacítky příbuzných a nejbližších známých ve zpěvákově americkém domě v Beverly Hills. Uvedl to v neděli na svých internetových stránkách britský nedělník Sunday Mirror.

Foto: Profimedia.cz

Robbie Williams se svou manželkou Aydou Fieldovou.

Článek

Svatby, která se podle předchozích zpráv měla uskutečnit na romantickém ostrově Santa Catalina asi 30 kilometrů od Los Angeles, se zúčastnili například americká herečka Claire Danesová a její britský manžel a také herec Hugh Dancy. S ohledem na někdejší Williamsovy problémy s pitím byla oslava bez alkoholu. Novomanželé mají nyní strávit dva týdny líbánek v mexickém Los Cabos.

Zpěvákova matka Jan je nadšená, že její dříve nevyzpytatelný bouřlivácký synek se konečně rozhodl usadit a vést spořádaný život. Jan od první chvíle vycítila, že Ayda má na Robbieho dobrý vliv. "Robbie v minulosti říkal lidem, že se nikdy neusadí. Ale když potkal Aydu, něco se v něm změnilo a byl s to si představit poprvé v životě vzdálenou budoucnost a rodinu," citoval list nejmenovaný zdroj ze zpěvákova okolí.

Šestatřicetiletý Williams a jednatřicetiletá Fieldová se poznali v roce 2006. O jejich svatbě se spekulovalo od loňského listopadu, kdy zpěvák požádal americkou herečku o ruku v pořadu australského rozhlasu. Později ale tvrdil, že šlo jen o žert. Nyní vše do poslední chvíle úzkostlivě tajili.

Reklama

Související témata:

Související články

Robbie Williams se vrací k Take That

Zpěvák Robbie Williams se vrací k Take That, původně chlapecké kapele, která ho v 90. letech vynesla na výsluní. Ve čtvrtek to uvedla britská stanice SkyNews.

Výběr článků

Načítám