Hlavní obsah

Iveta Bartošová pálí mosty: vedle manžela poslala k vodě i manažera

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Iveta Bartošová v pondělí podala žádost o rozvod s Jiřím Pomejem a ve středu ukončila spolupráci také se svým manažerem Pavlem Páskem. "Konečně budu mít zase čas vydělávat peníze," řekl Novinkám s úsměvem Pásek.

Článek

"Iveta rozvod už řeší asi měsíc. Snažil jsem se to s ní probírat a vymluvit jí to, ale nepodařilo se. V pondělí mi přišla ukázat žádost o rozvod už s razítkem z úřadu," řekl Novinkám dnes už bývalý manažer Ivety Bartošové Pavel Pásek.

Páska s Bartošovou dal dohromady právě Jiří Pomeje, kterého s ním pojí letité přátelství. "Jsem šťastný, že tahle životní kapitola bude za mnou a uzavřená doufejme jednou provždy. Jsem kamarád Jirky už asi dvanáct let. V pohodě jsme se s Ivetou dohodli, že spolupráci ukončíme. Já konečně budu mít čas vydělávat peníze," prozradil Pásek.

Chování Bartošové si stále nedokáže vysvětlit. "Tak v pohodě, jak byla v poslední době, ještě snad nikdy nebyla. Nebo alespoň já ji nezažil tak v klidu. Nechlastá, cvičí, je ve studiu a maká. Prostě Iveta, jak má být. Nikdo nerozumíme tomu, co tím rozvodem sleduje," vysvětluje Pásek.

Jiří Pomeje a Iveta Bartošová procházeli poslední dobou menší krizí. "Iveta byla divná. Stále mu říkala, ať jí dá pokoj, ať jí dá dva dny. A skončilo to rozvodem," dodal Pásek.

Na otázku,zda si myslí, že Iveta rozvod opět stejně jako na začátku letošního roku vezme zpět, Pásek odpověděl. "Ježíši, to snad už ne. Myslím, že to už stačilo."

Reklama

Výběr článků

Načítám