Hlavní obsah

Lupič si ve vykradeném podniku stěžoval, že mu vydali málo peněz

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Atlanta

Drzost některých lupičů nezná mezí. V americké Atlantě si jeden takový telefonicky stěžoval přímo v podniku, který v sobotu v noci přepadl. S částkou, kterou mu pokladní vydala, byl totiž natolik nespokojený, že dvakrát zavolal do řetězce restaurací rychlého občerstvení Wendy’s, že těch 586 dolarů (více než 11 tisíc korun), které dostal, je směšných.

Foto: Profimedia.cz

Lupič si stěžoval, že v restauraci s rychlým občerstvením Wendy's dostal v přepočtu jen něco málo přes 11 tisíc korun. Ilustrační foto

Článek

Ozbrojený muž v lyžařské masce loupil v restauraci u okénka pro řidiče, kde po přítomné prodavačce chtěl, ať mu vydá požadovanou částku. Když mu žena peníze podala, rychle s hotovostí unikl.

„Příště by bylo lepší, kdyby tam bylo víc než jen nějakých 586 dolarů,“ postěžoval si údajně po telefonu zklamaný lupič přímo zaměstnancům restaurace. Žena mu prý nevydala zdaleka tolik peněz, kolik žádal.

Policie vyhodnocuje kamerové záběry pořízené během loupeže a po maskovaném muži stále pátrá.

Reklama

Výběr článků

Načítám