Hlavní obsah

Sexy Kadlčková uvízla na chorvatských hranicích, milenec měl problémy s vízem

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Modelka Dominika Kadlčková měla v pondělí velké problémy na chorvatských hranicích. Celníkům se nelíbilo vízum jejího jihoafrického přítele Lyona a drželi milenecký pár několik hodin.

Článek

"Přítel má vízum v pořádku, ale jim se pořád nezdálo. Má vízum do schengenského prostoru, ale oni neustále zjišťovali, jestli je platné, jestli platí do Chorvatska, a otravovali s dalšími formalitami," řekla Novinkám Kadlčková.

"Asi po třech hodinách nás konečně pustili. Asi se úředníci nudili a chtěli prostě jen prudit," vysvětluje modelka.

Kadlčková se do České republiky vrátila po roce. Pracovala jako modelka v Asii a byla tam velmi úspěšná. Seznámila se tam také se svým novým přítelem. "Dali jsme se dohromady při práci. Lyon pochází z Jihoafrické republiky a je bývalý model. Nyní se stále pohybuje v módním byznysu. Je super, že není připoután na jedno místo a může pracovat odkudkoli," prozradila Kadlčková.

Lyona Kadlčková do České republiky přivezla poprvé. Zdrželi se necelý týden a odjeli na dovolenou do Chorvatska. "Jezdím sem každý rok. Budeme tady minimálně měsíc. Máme tady už známé a jezdí za mnou pravidelně i rodina," vysvětluje.

Po dovolené se chystá zase na cesty. "Plánuju Berlín, Španělsko a asi zase Asii. Samozřejmě přítel pojede se mnou," dodala.

Reklama

Výběr článků

Načítám