Hlavní obsah

Talentmania: Alenu Šeredovou držel v zubech ocelový muž

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Alena Šeredová byla na castinzích nové show Talentmania v šoku. Ocelový muž tvrdil, že jí unese v zubech. Šeredová se pak na pódiu nevěřícně točila ve vzduchu. Porotu také překvapil šílený fakír, který krajtou ohrožoval publikum a také muzikant Petr Janda, který se rozhodl bojovat o čtyři milióny korun, které dostane vítěz show Talentmania. Střihnul si duet se psem svojí dcery Marty.

Článek

Porotkyně připravované show Talentmania topmodelka Alena Šeredová na castingu dokázala, že nemá problém, když se s ní zachází jako se živou rekvizitou. Ocelový muž Renné, který, jak sám říká, ve své "držce"  dokáže udržet i jednotunovou zátěž, vyzval ženskou část poroty, aby mu asistovala při jeho dalším vystoupení.

Adéle Banášové se diplomaticky podařilo z jeho nabídky vyvléci, Alena ale jeho nabídku přijala a už za pár minut létala v zubech dvoumetrového siláka.

Porotce i štáb překvapila na castingu přítomnost zpěváka a skladatele Petra Jandy. Ten si připravil duet se psem Marty Jandové Katzem. Z počátku se do vystoupení čtyřnohému miláčkovi populární zpěvačky nechtělo, ale poté, co ho vzal Janda do náruče, začal konečně kvílet. Zda Janda postoupil do dalšího kola, televize Nova zatím tají.

Překvapením víkendového castingu bylo vystoupení fakíra, který na jevišti postupně snědl tři žiletky. Fakír je držitelem světového rekordu v polykání meče a před porotou své umění ukázal. Přiznal také, že deset dní dokázal přežít v uzavřeném prostoru, kde po celou dobu nejedl a nepil. Přítomné vyděsil ale především svým vystoupením s hady.  Jednu krajtu nečekaně hodil na krk jedné slečně z publika. Dívka byla bledá strachy.

Reklama

Výběr článků

Načítám