Hlavní obsah

Lindsay Lohanová už je z vězení venku, zbytek trestu si odpyká v léčebně

– Los Angeles
Novinky, Dagmar Plecháčová

Jen malou část ze soudem nařízeného trestu v délce tří měsíců si americká herečka Lindsay Lohanová skutečně v kalifornském vězení odseděla. Nakonec stačilo pouhých 13 dní za mřížemi a Lohanová je venku. Zbytek trestu si odbude v protialkoholní léčebně.

Článek

Čtyřiadvacetiletá herečka a zpěvačka byla po řadě konfliktů a problémů se zákony poslána do vězeňské cely za porušení pravidel podmíněného trestu, nerespektovala totiž soudní nařízení, kdy měla povinně navštěvovat protialkoholní kurzy. Soudu už proto došla trpělivost a odsoudil ji k pobytu za mřížemi. Po necelých dvou týdnech ji propustil.

Lohanová se proslavila v roce 1998 filmem Past na rodiče, úspěšný byl i snímek Mezi námi děvčaty z roku 2003, kde si zahrála s Jamie Lee Curtisovou, či film Bobby s Anthony Hopkinsem, Demi Mooreovou a Sharon Stoneovou.

Lohanová měla slibně započatou kariéru, ale v posledních letech se v médiích objevuje spíš kvůli svým neustálým skandálům - drogovým aférám, řízení pod vlivem alkoholu, či naposledy nerespektování soudních příkazů.

Reklama

Výběr článků

Načítám