Hlavní obsah

Sámer Issa slavil 25. narozeniny, svlékal se a zasahovala policie

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Zpěvák Sámer Issa ve velkém stylu oslavil své 25. narozeniny. Hosté zpěváka se tak rozjeli, že musela zasahovat policie. Sámer se jako obvykle svlékal a předvedl svůj nový piercing v bradavce.

Článek

"Slavím čtvrtstoletí a to je pořádnej důvod k velkýmu mejdanu," smál se Sámer Issa. Na narozeninovou oslavu pozval nejbližší přátelé a první gratulantkou byla jeho letitá kamarádka Martina Balogová.

Sámer přijel na oslavu ve dvanáctimetrové černé limuzíně Hummer obklopený sexy tanečnicemi. "Jsem volný, užívám si jako většina mladejch kluků a ženský se mi líbí," řekl Novinkám.

V baru pak během krátkého vystoupení tradičně sundal košili a promenádoval se do půl těla. Svým přátelům tak předvedl nový piercing v bradavce. "Bolelo to jako čert, ale jsem nadšenej," smál se Sámer, který se letošní léto v Čechách moc nepohybuje.

"Měsíc jsem byl na Ibize a v sobotu odlétám na další dva měsíce zase. Mám tam práci, kontaktovali mě super lidi, produkuji tam akce a budu zpívat v jednom z nejlepších klubů na Ibize Privilege. Je to velká prestiž a jsem šťastnej, že mi všechno tak svěle vychází," dodal Issa.

Narozeninový večírek se po půlnoci pořádně rozjel a na sto přátel Sámera Issy slavilo hodně bujaře. A to nejen uvnitř baru, ale také před ním. Kvůli rušení nočního klidu tak dorazily dvě policejní auta a situaci řešilo více jak deset mužů zákona. Uklidnit hosty ale bylo dlouho nad jejich síly a před barem strávili více jak hodinu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám