Hlavní obsah

Falešně zpívající účastnice Britain’s Got Talent žaluje porotce o 70 miliónů

– Londýn
Novinky, Dagmar Plecháčová

Příkladem ženy, která nemá ani špetku soudnosti, by mohla být čtyřiapadesátiletá Emma Czikaiová, která se nedokázala smířit s verdiktem porotců soutěže Britain’s Got Talent. Ačkoli předvedla otřesné pěvecké číslo, sama sebe považuje za nadanou zpěvačku. Za rázné zamítnutí svého postupu do dalších kol se hodlá pomstít a požaduje 2,4 miliónu liber (72 miliónů korun) jako kompenzaci.

Článek

Czikaiová se chce soudit s producenty a porotci soutěže kvůli tomu, že považuje svou diskvalifikaci za nespravedlivou a diskriminující, uvedl britský Mirror.

Britka pocházející ze Sutton Coldfield poblíž Birgminghamu minulý týden u soudu obvinila porotce, že jejich jednání bylo ponižující a degradující. Rádoby zpěvačka se přitom sama rázně ohradila proti slovům porotců Pierse Morgana a Simona Cowella, měla možnost třikrát zopakovat zkažený začátek písně a nakonec řekla, že porotci přece mají dát lidem šanci.

Vzhledem k otřesnému výkonu Czikaiové se přitom porotci ve svých argumentech, proč ženě udělili tři červené křížky, které znemožňují její další postup, ještě drželi zkrátka. Jejich slova nakonec odměnili potleskem i diváci v publiku, kteří přehnaně sebevědomé Britce také dali najevo, co si o jejích pěveckých schopnostech myslí.

Reklama

Výběr článků

Načítám