Hlavní obsah

Reportérka skočila moderátorovi do řeči, naživo jí ukázal, že je jednička

Novinky, Jakub Kynčl
Orel

Moderátor ruské televizní stanice Rusko 1 ukázal při živém vysílání zpravodajské relace vztyčený prostředníček. Stalo se tak v okamžiku, kdy předával slovo své kolegyni a myslel si, že už ho režie z obrazovky odstřihla. Moderátorovo gesto, jehož význam je všem jasný, už koluje po celém světě na internetu.

Článek

Reportérka televizní stanice si zvala od moderátora slovo dříve, než měla, a přerušila ho uprostřed věty. To však moderátor neunesl a ve chvíli, kdy si myslel, že ho nikdo nevidí, směrem do kamery vztyčil prostředníček a nechvalně známým gestem moderátorce vzkázal, že "je jednička".

Alespoň takovým způsobem toto gesto vysvětloval bývalý český premiér Mirek Topolánek, když ve Sněmovně ukázal prostředník na opoziční poslance. "Znamenalo to, Kalousku, jsi jednička," řekl tehdy Topolánek. Miroslav Kalousek byl stejně jako nyní ministrem financí, tehdy v Topolánkově vládě, dnes ve vládě Petra Nečase.

Reportérka přerušila moderátora ve chvíli, kdy uváděl celou zprávu související s najmutím nelegálních pracovníků na dokončení tamější bytové výstavby. Muž si zřejmě myslel, že na něj již nejde záběr, avšak ve skutečnosti stále zabíral polovinu obrazovky, když na té druhé již mluvila horlivá reportérka.

Reklama

Výběr článků

Načítám