Hlavní obsah

Česká Miss Válková přiznala strach z oslepnutí

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Česká Miss 2010 Jitka Válková a Česká Miss World Veronika Machová si vyzkoušely otevírání šampaňského šavlí. Obě měly takový strach, že se raději rozhodly při setnutí hrdla láhve chránit si oči brýlemi. "Strašně se bojím, že by mi střep mohl vlétnout do oka a mohla bych přijít o zrak," řekla Válková.

Článek

Válková s Machovou si vyzkoušely neobvyklý způsob otevírání šampaňského šavlí, který vznikl za napoleonských válek a dodnes se používá při slavnostních příležitostech.

Obě krásky dostaly před samotným setnutím hrdla láhve pořádný strach. Vzpomněly si na mediálně známý případ německé lyžařky, které po setnutí hrdla vlétl střep do oka.

Machová s Válkovou se na poslední chvíli rozhodly, že otevírání šampaňského vyzkouší jen s nasazenými slunečními brýlemi, aby případně svůj zrak ochránily.

Nejkrásnější dívky letošního roku netradičním způsobem otevření šampaňského zvaným sabrage uvedly výstavu fotografií, která zachycuje pobyt České Miss 2009 Ivety Lutovské v Keni.

Iveta zde aktivně pomáhala českému zdravotnímu personálu ve středisku Itibo při péči o nemocné a zraněné. Dokonce asistovala u porodu. V Keni strávila měsíc. Fotografie z jejího pobytu v Keni budou v pražském klubu Solidní nejistota vystaveny do září.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám