Hlavní obsah

Kristýna Leichtová z Comebacku promluvila o znásilnění

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Herečka Kristýna Leichtová, seriálová dcera Tomáše Matonohy z populárního sitcomu Comeback byla znásilněna. Naštěstí ale jen ve filmu. "Přesto, že šlo o natáčení, bylo to hrozně reálné. Dlouho jsme z toho byla špatná," řekla Novinkám populární herečka.

Článek

"Bylo to hrozný. Znásilnění jsme točili v noci a byla hrozná zima. Navíc začalo pršet, takže jsme museli točit dva dny," řekla Novinkám Kristýna Leichtová, kterou v novém filmu Tomáše Magnuska Bastardi znásilní.

"I když to bylo jen filmové znásilnění, hodně jsem nad tím přemýšlela. Už během natáčení z toho čišel hrozně nepříjemný pocit. Když jsem viděla potom hotové záběry, byla jsem z toho hodně špatná. Byla jsem nepříjemně překvapená, jak to bylo reálné," vysvětluje.

Kristýna Leichtová už více jak pět let chodí s hereckým kolegou Štěpánem Benonim. Ten je známý především ze seriálu Ulice. "Když jsem mu říkala, co budu točit, nebyl zrovna nadšený a moc nechtěl, abych tu roli vzala. Oba jsme herci, takže spolu všechno pochopitelně konzultujeme. Řešíme, co bylo dobře, co naopak špatně. Znásilnění jsme raději neprobírali," říká populární herečka.

Leichtová si nyní užívá prázdnin. Od září ji čeká natáčení nového celovečerního filmu. "Více o filmu zatím neprozradím. Práce mě čeká spousty, jsem za nabídky velmi ráda. Také by měl od září běžet na Nově nový seriál, ve kterém hraji," dodala Leichtová.

Reklama

Výběr článků

Načítám