Hlavní obsah

Dara Rolins je zpátky v Čechách, po tragické nehodě se skrývala v Bulharsku

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dara Rolins je zpátky v Čechách. Zpěvačka pobývala s dcerou týden v Bulharsku, kam se odletěla schovat po tragické nehodě, kdy po střetu s jejím vozem zemřel motocyklista Jindřich Rotrekl (†63). V pátek odpoledne přiletěla z týdenního pobytu v bulharském Burgasu.

Článek

Letadlo s Darou Rolins, její dcerou Laurou, manažerkou Evou Skalovou a její dcerou Charlotte na ruzyňském letišti přistálo krátce po čtvrté hodině odpoledne.  V 16:30. hodin vyšly V.I.P. východem a na parkovišti už je čekal odvoz.

Pro Daru přijela modelka Simona Krainová s přítelem Karlem Vágnerem. Odvezli ji do  bytu v Praze 6, kde měla Dara domluvenou schůzku se svým právníkem  Robertem Vladykou.

Dara se do Čech vrátila kvůli pracovním záležitostem. V neděli odlétá do Ameriky, kde ji čekají pracovní schůzky kvůli obchodu s nábytkem, který v září otevírá. Její dceru bude hlídat po dobu pobytu Rolins v Americe manažerka Eva Skallová. Ta si již odvezla malou Lauru z letiště k sobě domů.

Dara do domu Skallové vyrazila ihned po schůzce s právníkem. Jela se znovu rozloučit s dcerou a poté odjela do svého domu, aby se sbalila a připravila na odlet.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám